7 de juny del 2007

Queixa al Síndic de Greuges

Aquest migdia l'AMPA del CEIP Fort Pienc ha presentat una queixa formal al Síndic de Greuges, Rafael Ribó, per expressar la nostra disconformitat amb la decisió presa pel Departament d'Educació i en el seu nom pel Consorci d’Educació de Barcelona.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta nit al Telenotícies han dit que a "La Nit al Dia" Mònica Terribas entrevistarà al Conseller Ernest Maragall. Encara que sembla que el porten per parlar de la tercera hora de Castellà seria un bon moment per enviar uns quants missatges parlant del nostre problema. Potser així li preguntaran alguna cosa al respecte. El mail d'aquest programa és lanitaldia@tv3.cat
Encara hi som a temps!.

Anònim ha dit...

Maribel, de P4. Animeu-vos que si rebrem molts mails, alguna cosa sobre el nostre tema sortirà. Jo he enviat aquest:
SR Conseller: la Comunitat Escolar del barri de Fort Pienc (les tres AMPES de les escoles infantils i de primària) no entenen la decisió i la forma de decidir del Consorci d'educació de Barcelona, que ha resolt obrir una tercera línia a una escola amb llista d'espera però en un edifici nou fet per a dues línies, en comptes d'omplir les places que hi ha a escoles del barri amb places vacants. Som conscients que els pares som els primers que tenim prejudicis sobre la educació i l'ambient que hi ha a determinades escoles, però l'administració ha de vetllar per que aquestes escoles no quedin marginades. Aquesta vegada, SR conseller, els pares ens hem anticipat a l'Administració i hem cridat per assegurar la qualitat a totes les escoles del barri, sense marginar a ningú. Vostès s'han equivocat aquesta vegada i volem que rectifiquin perquè, per sobre de tot, ens interessa potenciar la educació pública a tot el barri.
Signat: una mare de l'escola Fort Pienc.

Anònim ha dit...

Molt bé per la Mònica Terribas, que li ha colat unes quantes preguntes al Conseller sobre el nostre problema i fins i tot ha gosat esmentar el nom del nostre centre! Però com era d'esperar, el Conseller s'ha dedicat a fugir d'estudi i enviar pilotes fora, la qual cosa confirma que cada cop ho tenim més negre... Aquesta nit he enviat una carta a la Vanguardia. A veure si la publiquen...

Anònim ha dit...

Lamentablement,el síndic de greuges,l'ajuntament, la generalitat i TV3, estan tots dintre de la mateixa esfera de poder.

De manera que denunciar-ho al sindic és dir-li al ratolí que ens vigili el formatge.Almenys quant a nivell d'eficiència i rapidesa.

Pot ser que, molt cap al final, sí que digui alguna cosa bonica per a justificar la seva funció,però que no serveixi en absolut.M'agradaria equivocar-me.

Si no recordo malament, crec que en la secció de 'propostes' ja s'han esmentat altres tribunals que serien molt més eficients.

Sobretot el TC (Tribunal Constitucional) que està desitjós de carregar-se tot el que es faci i s'aprovi a Catalunya.

A més,a més, no ha de ser constitucional que uns nens estiguin apinyats en el pati d'una escola d'aquesta manera + 25.

Tot apunta a que podem esperar asseguts la bonica resposta del síndic.